Hoskassurans

Om du vill rusta upp trädgården, precis har flyttat eller om ditt staket helt enkelt behöver bytas ut kan du överväga att satsa på en trädgårdsskärm i trä eller trädgårdsstängsel. De ger båda ett naturligt utseende och är lätta att installera av dig själv eller en specialist. I den här bloggen förklarar vi mer om dessa två typer av staket.

Trädgårdsskärm vs träträdgårdsstaket
Ett staket är en gräns, så en trädgårdsskärm eller trädgårdsavskiljning är ett staket som du kan skärma av din och dina grannars trädgård med. Många specialister har därför olika typer i sitt sortiment. Det finns alltid en skärm och mellanvägg som passar din trädgård, stil och smak. Du hittar trädgårdsskärmar i trä med horisontella plankor eller med vertikala plankor i olika träslagsfärger i många sortiment. Om du föredrar ett naturligt utseende kan du överväga att välja ett trädgårdsstaket. Det finns mycket att välja på i material och utseende, som bambu, flätad och ljungmattor.

Fördelarna med en trädgårdsskärm och trädgårdsavskiljning
Att ha en trädgårdsskärm av trä ger dig naturligtvis flera fördelar. Båda typerna av stängsel har ett naturligt utseende som passar alla typer av trädgårdar. Trädgårdsskärmar är dessutom ofta gjorda av impregnerat trä, vilket ger ett bra förhållande mellan pris och kvalitet. När du väljer liggande plankor kommer din trädgård att se betydligt större ut!

Där en trädgårdsskärm har ett naturligt utseende, har ett trädgårdsstaket det också! Detta beror på de naturliga materialen som används. Till exempel ger ett staket av bambu din trädgård en orientalisk touch, medan ett vassstaket är subtilt närvarande på grund av sin neutrala färg. Förutom att man kan använda trädgårdsstängsel som staket så kan denna typ av staket även användas som balkongstaket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *